снимка: Gage Skidmore, Уикипедия Поредната известна личност, коят строго порица случилото

...
снимка: Gage Skidmore, Уикипедия Поредната известна личност, коят строго порица случилото
Коментари Харесай

Шварценегер за щурма срещу Капитолия: Сряда беше денят на Счупеното стъкло

снимка: Gage Skidmore, Уикипедия 

Поредната известна персона, коят строго порица случилото се в щурма на Капитолия. Днес започва разискване за импийчмънт на Доналд Тръмп.

В дълъг видеоклип, споделен в Twitter в неделя, Арнолд Шварценегер, артистът и някогашен губернатор на Калифорния осъди членовете на личната си партия – републиканците като " безгръбначни " и съпостави щурма против Капитолия предходната седмица с надигането на нацизма в Германия, написа Бизнес Инсайдър.

" Израснах в Австрия и съм доста наясно с „ Нощта на счупеното стъкло ", сподели 73-годишният Шварценегер. " Беше нощ на разгром против евреите, извършена през 1938 година от нацисткия еквивалент на " Гордите момчета ".

В Кристалната нощ през ноември 1938 година са убити към 100 еврейски жители и унищожени еврейските бизнеси, синагоги, учебни заведения и домове. „ Гордите момчета “ са екстремистко приятелство, групата е свързвана с актове на принуждение през последните години.

" Сряда беше денят на Счупеното стъкло тъкмо тук, в Съединените щати ", споделя артистът от " Терминаторът ". " Счупеното стъкло е било в прозорците на Капитолия на Съединени американски щати, само че тълпата освен разруши прозорците на Капитолия. Те разрушиха концепциите, които приехме за даденост. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР